[ X ]
[ X ]
Exclusiv7 Martie 2019 10:00

Deputat: Toate programele demarate în ultimii ani trebuie să aibă continuitate, în special cele cu tentă socială

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Iurie Dârda a fost întrebat ce acţiuni ar trebui să întreprindă noul Parlament, dar şi noul Guvern, în opinia sa. 

„Toate programele demarate în ultimii ani, trebuie să aibă continuitate, în special cele cu tentă socială. Ştiţi că eu acord o atenţie deosebită programului „Prima Casă”, pentru că el implică mai multe componente importante – începând de la asigurarea oamenilor, în special a tinerilor, cu loc de trai în condiţii acceptabile şi terminând cu soluţionarea parţială a celei mai grave probleme cu care ne confruntăm – migraţia. Astfel de programe trebuiesc continuate în mod obligatoriu, dat fiind importanţa lor”, a declarat el.

Potrivit spuselor sale, „de asemenea, Parlamentul şi Guvernul trebuie să acorde în continuare atenţie îmbunătăţirii condiţiilor de business în Moldova, pentru că, dacă acestea vor fi bune, vor veni noi investitori, se vor crea noi locuri de muncă, se vor achita impozite la buget într-un volum mult mai mare etc.”.

„Nu în ultimul rând, e nevoie de stabilitate, pentru că ţara se poate dezvolta doar dacă e linişte şi pace”, a mai spus Iurie Dârda.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...