[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Februarie 2023 13:01

Chiril Moțpan, într-o nouă postură: După eșecul de la parlamentare, suntem obligați să revenim victorios pe scena politică

Ieri a fost constituită Organizația Teritorială Chișinău a Platformei Demnitate și Adevăr – „un eveniment foarte important pentru partid”, iar președinte a fost ales Chiril Moțpan, vicepreședinte al formațiunii, care a spus că „alegerile locale generale din această toamnă vor constitui un examen foarte serios pentru Platforma DA”, informează TRIBUNA.

„După eșecul din alegerile parlamentare, suntem obligați să recuperăm ceea ce am pierdut și să revenim victorios în scena politică – ca o formațiune prezentă la toate nivelurile de administrare publică”, a declarat el, precizând că știe că „așteptările sunt deosebit de mari. Pentru că e timpul unor mari provocări, care solicită eforturi deosebite, profunzime și predictibilitate din partea celor implicați in politică”.

Chiril Moțpan a spus că urmează să depună eforturi considerabile pentru a schimba starea de lucruri așa încât să nu dezamăgească  susținătorii, demonstrând calitățile pe care le-au prețuit întotdeauna la ei: abnegație, capacitate de sacrificiu, curajul și încrederea că vom reuși.

„În calitate de partid extraparlamentar, dar cu experiență parlamentară, vă asigur că noua structură a Platformei DA va fi o voce puternică în peisajul politic din capitala Republicii Moldova și nu doar în perioada alegerilor locale din anul curent.

Și desigur, vom depune eforturi pentru a obține un scor foarte bun în lupta pentru primăriile municipiului Chișinău. Pentru că avem obligația unei bune administrări a capitalei și suburbiilor. Iar viziunea despre activitatea noastră de mai departe se încadrează în următorul generic: Unitate, maturitate politică, implicare și responsabilitate!”, a subliniat fostul deputat.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...