[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important19 Septembrie 2022 16:40

Un nou protest - pe 25 septembrie. Șor: Să ieșim cu toții în stradă!

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor face un nou îndemn la mobilizare. Oamenii sunt chemați să iasă în stradă, duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, tot în fața Președinției, informează TRIBUNA cu referire la un comunicat de presă. 

Principala revendicare a manifestanților este obligarea actualei guvernări să predea puterea și să fie organizate alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate.

Ilan Șor le-a mulțumit tuturor celor care au participat la protestul național din 18 septembrie.

Totodată, el îndeamnă oamenii să iasă din nou în stradă, pentru a obține o viață bună, tarife normale, prețuri accesibile, salarii și pensii decente, dar și demisia actualului regim. „Faptul că ne-au pus o mulțime de piedici, au oprit mijloacele de transport, ne-au confiscat corturile și echipamentele tehnice, demonstrează că actualul regim se teme și că își trăiește ultimele zile. Noi, însă, vom merge mai departe. „Orășelul Schimbării”, amenajat la Parlament, va activa non-stop. Îi îndemn pe toți cei care vor schimbări în bine și o viață prosperă să se alăture. Duminică, 25 septembrie, la ora 15:00, tot la Președinție, vom organiza un nou protest, în care vom cere demisia neîntârziată a actualului regim, precum și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate. Trebuie să fim uniți și să ieșim cu toții în stradă. Doar astfel vom obliga actuala guvernare să plece de la putere, în schimbul unui trai mai bun”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video pe Facebook.

Amintim că, potrivit formațiunii, la protestul național din 18 septembrie, au participat peste 40 de mii de oameni. Peste 500 de manifestanți au decis să protesteze în regim non-stop. În acest scop, în fața Parlamentului, a fost amenajat „Orășelul Schimbării”, unde au fost instalate aproape 120 de corturi.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...