[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news27 Iulie 2022 14:34

Ex-Președinții Snegur, Lucinschi și Timofti, în vizită la Președintele Sandu. „Am fost de acord cu toții că...”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a primit în vizită la Președinție pe foștii Președinți ai Republicii Moldova – Mircea Snegur, Petru Lucinschi și Nicolae Timofti, informează TRIBUNA.

Foștii Președinți de țară și-au exprimat susținerea fermă pentru parcursul european al țării noastre.

„Am făcut un schimb de opinii despre agenda de reforme a guvernării, inclusiv despre reforma învățământului superior și a sectorului de cercetare. Am discutat despre provocările cu care ne confruntăm, în agricultură, în sectorul energetic, precum și despre provocările cauzate de războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Am vorbit și despre soluțiile pe care le pregătesc autoritățile pentru a susține cetățenii și producătorii locali, în această perioadă grea”, a spus Maia Sandu.

Președintele le-a mulțumit foștilor șefi de stat pentru deschiderea de a împărtăși experiența lor.

„Moldova a trecut prin mai multe perioade dificile, de-a lungul istoriei sale, iar fiecare criză ne-a oferit lecții importante și ne-a mișcat înainte. Am fost de acord cu toții că, în pofida crizelor prin care trece acum Republica Moldova, țara poate ieși cu bine din ele dacă vom pune în valoare și vom susține cel mai prețios lucru pe care îl avem – oamenii. Iar statutul de țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană ne oferă certitudinea că nu suntem singuri în fața năpastei”, a adăugat Maia Sandu.

!!!
 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...