[ X ]
[ X ]
Important20 Martie 2021 11:00

Fruntaș al Partidului „ȘOR”: „Să fim realiști, niciun partid politic nu va obține majoritatea în Legislativ, astfel că...”

Violeta Ivanov, vicepreşedintă a fracțiunii parlamentare a Partidului politic „ŞOR”, președintă a Comisiei parlamentare pentru politică externă şi integrare europeană, e de părere că anul 2021 va fi complicat din punct de vedere politic, informează TRIBUNA.

„Va fi un an politic complicat, un an electoral. Partidele și politicienii vor fi puși în fața situației de a susține un nou examen. Mulți vor rămâne repetenți și puțini îl vor promova. Cred că va fi un an politic ce va demonstra cât de „coaptă” este clasa noastră politică. Mă refer la cei care vor ajunge în viitorul Parlament. Să fim realiști, niciun partid politic nu va obține majoritatea în Legislativ,astfel că politicienii vor fi puși în situația să caute compromisuri la masa dedialog”, a declarat ea, în cadrul unui interviu pentru „Almanah Politic-2020”.

Totodată, Ivanov a spus că, Partidul „ȘOR”, așa cum a declarat și până acum, este gata de dialog cu orice forță politică. „Vă asigur că formațiunea noastră va avea un cuvânt greu de spus și în viitorul Parlament”, a conchis politiciana.

Cristina Gurez   

 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...