[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important31 Iulie 2020 14:00

Ideea unui candidat la fotoliul de Președinte - ca să nu cheltuie bani pe foi volante și panouri, ce devin inutile a doua zi după alegeri!

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova din partea Mișcării politice „Unirea” vorbește despre ideea cu privire la lansarea unei acțiuni fără termen, a unei campanii permanente de la om la om, cu colectare de semnături pentru Unire, cu formarea de echipe de voluntari care să promoveze Unirea, să distribuie materiale promotionale – pliante, insigne și altele – să convingă oamenii din comunitatea lor că Unirea este cea mai bună și singura soluție, informează TRIBUNA.

„Astfel, chiar și în cadrul campaniei pentru alegerile prezidențiale, în loc să cheltuim bani pe foi volante și panouri cu mutrele noastre, care devin inutile a doua zi după alegeri, am putea face materiale de promovare a Unirii care sa fie valabile azi, mâine, la toate alegerile și în fiecare zi de acum încolo, până la realizarea Unirii. Vor fi bune aceste materiale și după realizarea Unirii – vor ramâne ca o amintire placută a luptei depuse de fiecare dintre noi! 🙂 Ce părere aveți?”, a scris Chirtoacă, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...