[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Iulie 2020 08:00

Lider de partid: În această stare de dezmăț din toate punctele de vedere, lucrurile pot continua numai dacă…

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă este de părere că democrația funcționează, în primul și în primul rând, conform unei reguli, informează TRIBUNA.

„Există lideri în care se are încredere și care sunt urmați pentru a face ceva. Cu starea generală de lehamite și de nu avem încredere în nimeni și toți sunt la fel, sunt o apă și-un pământ, nu ajungem nicăieri. Credeți-mă, asta îi demotivează pe lideri și respectiv asta nu dă niciun fel de soluții. Oamenii vor rămâne cu ochii în soare și vor fi furați mai departe. De aceea, toți care au drept de vot și sunt cetățeni ai RM trebuie să decideți dvs. cum vreți să trăiți mai departe. Noi ne-am făcut datoria ani la rând. Mai departe, în această stare de dezmăț din toate punctele de vedere și banditism, lucrurile pot continua numai dacă din nou se reface relația corectă dintre cetățeni și liderii săi. Dacă această relație va fi refăcută, avem despre ce discuta mai departe, dacă – nu, atunci această degradare va continua până la nu știu ce”, a spus Chirtoacă, într-un live pe o rețea de socializare.

Potrivit lui, noi oricum am trăit, în mare parte, am supraviețuit datorită remitențelor diasporei de peste hotare și a finanțărilor europene.

„Asta a fost colacul nostru de salvare. Iarăși, asta nu poate fi la nesfârșit, trebuie să înceapă renașterea, reabilitarea și la aceea ce este aici, iar lucrul acesta se poate face numai pornind de la regula pe care am spus-o. Dacă se va întâmpla acest lucru – bine, dacă –  nu, noi cel puțin ne-am făcut datoria”, a conchis Chirtoacă.

Andriana Cheptine   

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...