[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important9 Iunie 2020 07:00

Andrian Candu a dezvăluit la ce etapă sunt cu crearea noului partid politic!

Președintele grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu a dezvăluit la ce etapă sunt cu crearea noului partid politic în Republica Moldova, dar și care sunt prioritățile și planurile de viitor, informează TRIBUNA. 

„La moment încă suntem în formare, suntem doar la nivelul grupului parlamentar care a fost creat la sfârșitul lunii februarie, 20 februarie 2020 mai exact, iar acum suntem în proces de finalizare a tot ceea ce înseamnă desfășurarea acțiunilor care depind de noi pentru a ne înregistra. Aici mă refer la colectarea de semnături, formarea organizațiilor teritoriale. Deci, ne aflăm cam pe ultimii 100 de metri și în timpul cel mai apropiat vom fi gata să depunem dosarul la Agenția Servicii Publice pentru a ne înregistra. Noi am desfășurat corect toate procedurile și sperăm că nu vor exista blocaje abuzive din partea autorităților”, a spus Candu, în cadrul unui interviu pentru deschide.md.

Ce ține de viziune, scop și ținta finală a echipei sale, Candu a declarat că, cu siguranță, nu e doar politică de dragul politicului și sigur că nu vor să mai facă greșelile pe care le-au făcut tot ei sau echipa din care au făcut parte.

„Știm să învățăm din greșelile proprii și, în același timp, să ne perfecționăm, în așa fel încât să aducem, în primul rând, beneficiile pe care noi toți le considerăm necesare pentru cetățeni. Altfel să lucrăm pe agenda oamenilor, altfel să interpretăm lucrurile în țară, inclusiv din opoziție să facem aceste lucruri. La moment, scopurile noastre sunt de perioadă scurtă și medie: să ne înregistrăm, să ne formăm ca echipă politică, să ne creăm echipele teritoriale, să ne consolidăm ca echipă centrală, ca echipă de deputați să fim mai organizați, mai eficienți, să fim activi, vocali, să punem presiune pe această guvernare ca să facă ceva mai bun pe alocuri, sau, mai bine, să plece în general, să jucăm un rol în politică cu scopul de a aduce beneficii cetățenilor. Pe termen lung, ne propunem să devenim un jucător important în tot ceea ce înseamnă clasa politică din R. Moldova, să credem că avem șanse, pentru că suntem buni, suntem organizați și cu siguranță vom reuși!”, a subliniat politicianul.

Cristina Pendea 

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...