[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important31 Ianuarie 2020 06:30

Ex-Vicepreședinte al Parlamentului: „Foști nu există”! Încă nu am închis ușa, o las deschisă pentru o eventuală întoarcere

Ex-Vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, susține că în prezent are câteva activități, informează TRIBUNA.

„Sunt asistentul unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova. În felul acesta îmi pot utiliza experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor. De asemenea, predau un curs de teologie sistematică la Universitatea creștină Divitia Gratiae din Chișinău. Plus, sunt invitat la diferite întruniri, să mai țin prelegeri legate de libertatea religioasă, alte libertăți fundamentale. Apropo, e și acesta un rezultat al activității pe care am avut-o în cadrul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. Cunoștințele, pe care le-am acumulat aici, le pot utiliza acuma pentru a promova aceste valori importante pentru țara noastră, dar și în general pentru comunitatea europeană”, a dezvăluit Ghilețchi, în cadrul unui interviu oferit la Strasbourg, pentru jurnalistul Gheorghe Bobeica.

În context, având în vedere că, Valeriu Ghilețchi este ex-deputat, ex-vicespeaker al Parlamentului, ex-vicepreședinte al APCE, a precizat că un proverb rus spune că, „foști nu există”. „Într-un fel din moment ce ai fost în activitatea politică, ea rămâne imprimată în tine, probabil pentru tot restul vieții”, a mai spus Ghilețchi.

De menționat că, zilele trecute, Valeriu Ghilețchi a primit titlul de Membru onorific al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, pentru zece ani de activitate activă la APCE, iar în discursul său de mulțumire, Valeriu Ghilechi a mai spus că se va mai întoarce la APCE .„Eu încă nu am închis ușa. Las ușa deschisă pentru o eventuală întoarcere. E o perioadă în viață pe care o accepți, pentru că și înfrângerile, la fel ca și victoriile, trebuie să le accepți, nu ai o altă alegere. Speranță există”, a mai spus Ghilețchi.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...