[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important7 Februarie 2023 17:04

Ex-Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi își sărbătorește ziua de naștere. „Un finanțist competent și un politician înțelept”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a adresat sincere şi cordiale felicitări Zinaidei Greceanîi, ex-Președinte al Parlamentului,, cu prilejul zilei de naștere. Ea împlinește 67 de ani, informează TRIBUNA.

„Pe parcursul activității și a carierei sale politice, Zinaida Greceanîi mereu s-a bucurat de autoritate, fiind cunoscută drept un finanțist competent, lider responsabil și un politician înțelept.

În ce funcție s-ar afla – ministru al Finanțelor, Prim – ministru al Republicii Moldova, Președinte al Partidului Socialiștilor, Președinte al Parlamentului Republicii Moldova, președinte al fracțiunii parlamentare a PSRM – Zinaida Greceanîi s-a remarcat prin profesionalism, dăruire de sine, disciplină și tact, calități pe care le solicită și colegilor săi.

În condițiile crizelor de astăzi, cunoștințele, experiența și principiile morale ale Zinaidei Greceanîi ne ajută să facem față situației, să rezistăm presiunii politice, să-i susținem pe tovarășii noștri în momente dificile, fără a uita de principalul nostru obiectiv politic – instaurarea unei puteri echitabile și populare care ar guverna în interesul întregii societăți și al întregii țări.

Îi urăm Zinaidei Greceanîi sănătate de fier, bunăstare în familie și pace în suflet! Suntem încrezători că experiența politică și profesională a Zinaidei Greceanîi va fi valorificată și în continuare în interesul și în beneficiul țării noastre” – se spune în mesajul Comitetului Executiv al PSRM.

Și Igor Dodon, președinte de onoare al PSRM, a venit cu un mesaj pentru Zinaida Greceanîi:

„Aniversarea de astăzi îmi oferă prilejul să reiterez respectul profund pe care îl port pentru doamna Greceanîi, având marea onoare de a o cunoaște drept o persoană cu demnitate și de o cumsecădenie rară cu care am lucrat în cele mai diverse situații și perioade, începând cu anul 2005.

Cu certitudine, toți cei care o cunosc sau au activat împreună apreciază corectitudinea, experiența, înțelepciunea, poziția civică activă, înaltele calități manageriale de care mereu a dat dovadă Zinaida Greceanîi în orice funcție s-ar afla.

Cu prilejul acestui frumos eveniment, îi doresc doamnei Greceanîi multă sănătate, rezistență în aceste vremuri tulburi, și multe bucurii de la cei dragi!”.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...