[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important27 Iunie 2022 06:30

Fost partid de guvernare, în proces de reconstrucție profundă: „Vom face sondaje, vom consulta experți”

Partidul Democrat din Moldova (PDM) – fost partid de guvernare (2016-2019), este în proces de reconstrucție profundă, care se va finaliza cu desfășurarea Congresului. Despre aceasta a anunțat Monica Babuc, președintele interimar al formațiunii, informează TRIBUNA.

„Lucrăm asupra unei reconstrucții profunde a partidului, pentru că, din păcate, PDM – unul dintre cele mai vechi partide din Moldova independentă, un partid care a contribuit de o manieră importantă la istoria democratică și independentă a țării – din păcate, după ce a plecat de la guvernare în 2019 și după plecarea fostului lider a primit o perioadă lovitură extrem de serioasă asupra imaginii, asupra credibilității… Apoi am avut neșansa să nu accedem în Parlament la 11 iulie 2021, din motive obiective, dar și subiective…”, a spus politiciana în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

Monica Babuc a precizat că, această analiză profundă se referă la modul în care a funcționat PDM, la democrația internă, relațiile dintre organizațiile teritoriale și centru, modul de promovare a oamenilor.

„Vom face și măsurări, și sondaje, vom consulta experți pentru a vedea cum vom merge mai departe”, a subliniat președintele interimar al PDM, care a adăugat: „Nu excludem alianțe cu anumite partide, nu excludem rebrandingul partidului – denumirea sau altceva… E o altă etapă acum…”

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...