[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 Iunie 2022 11:00

Planurile Comitetului pentru Unitate și Bunăstare: În curând vom adopta niște direcții programatice

Igor Munteanu, doctor în științe politice, conferențiar, ex-Ambasador al Republicii Moldova (RM) în Statele Unite ale Americii, fost deputat, este unul dintre fondatorii Comitetului pentru Unitate și Bunăstare (CUB) – o inițiativă voluntară, cetățenească, non-partizană, care a fost lansată zilele trecute printr-o Declarație cu privire la asumarea parcursului european. Într-un interviu pentru TRIBUNA, el a dezvăluit care sunt prioritățile și planurile CUB.

Potrivit spuselor sale, Comitetul este o formă de acțiune colectivă, astfel nu crede că se vor juca după regulile unui club de discuții.

„În curând, Comitetul va adopta niște direcții programatice, care vor defini mai exact ce poate face o mișcare asociativă într-un moment de mari responsabilități pentru guvernare și cetățeni. Crearea unui fundament temeinic pentru o agendă națională, care să pornească eventual de la o Declarație privind parcursul european al Republicii Moldova mi se pare un bun început, dar acest progres trebuie să fie bine cântărit, echilibrat, coordonat și pus în practică”, a declarat Igor Munteanu.

Totodată, fostul Ambasador a spus că vor informa despre următorii pași ai CUB.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...