[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important12 Ianuarie 2022 06:00

Chiar nu vă mai interesează politica mare? Andrian Candu a pus punctele pe „i”!

Andrian Candu, fost președinte al Partidului „PRO Moldova”, a fost întrebat în cadrul unui interviu pentru TRIBUNACum rămâne însă cu politica mare? Am observat că din moment ce ați renunțat la funcția de președinte al „PRO Moldova” nu ați mai apărut public, nu ați mai postat nimic pe rețele de socializare și, respectiv, nu v-ați exprimat în niciun fel pe subiectele de actualitate. Chiar nu vă mai interesează politica mare?”.

Atunci când am luat decizia de a pune punct activității politice, și mai ales de a mă retrage de la președinția partidului, am decis și să nu mă expun pe problemele actuale ce au vreo tangență cu politicul. Nu poți construi afaceri, dezvolta proiecte ce presupun dedicare și implicare 24 de ore și, mai ales, în formarea de echipe, care, apropos, pot avea viziuni politice diferite, și, în același timp, să rămâi angajat politic”, a declarat fostul lider politic.

Andrian Candu a spus că asta nu înseamnă, însă, că nu-l interesează subiectele de actualitate și că nu urmărește evenimentele care, la urma urmei, au și un impact asupra vieții noastre și ar putea avea un impact asupra proiectelor la care lucrează.

„Sigur că am urmărit și criza gazelor, și așa numitele soluții găsite. Sigur că urmăresc cum este schimbată legislația, mai ales în domeniul economic, cum este administrată pandemia, cum cresc prețurile și, mai mult, estimez că în acest an vom avea o inflație mare.

Însă, la ora actuală, rămân doar un consumator de știri și am renunțat la rolul de a genera știri”, a subliniat omul de afaceri.

Interviul integral poate fi accesat AICI.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...