[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news8 Noiembrie 2021 06:01

Au fost puse punctele pe „i”! Andrian Candu a plecat din „Pro Moldova”, după demisia din funcția de președinte?!

Andrian Candu, la 29 octombrie curent, a demisionat din funcția de președinte al Partidului „Pro Moldova”, însă nu a plecat din formațiune și din politică – el continuă să fie membru al Biroului Executiv al partidului. Declarații în acest sens au fost făcute de Boris Foca, președintele interimar al formațiunii, în cadrul unui interviu pentru TRIBUNA.

Fiind întrebat „De unde a venit propunerea ca anume dumneavoastră să-l înlocuiți pe Andrian Candu, odată cu demisia sa? Andrian Candu va continua să activeze în cadrul partidului?”, Boris Foca a răspuns că e „o întrebare previzibilă, mai cu seamă într-un context în care implicarea de până acum și prezența în politică a dlui Candu este una foarte vastă.”

„Deci, partidul nu este un om, dar este un organism viu în care echipa își are repartizate roluri pentru ca vântul în pânze să ducă anume în direcția corectă. Astfel, și pentru că un partid cu viziuni adaptate la realitățile sociale nu este o entitate ce funcționează după principii dictatoriale, este o mișcare firească pentru o schimbare de viziuni și forțe noi, ne-excluzând anteriorii de la cârmă. Suportul colegilor, încrederea și susținerea dlui Președinte Candu au făcut realizabilă accederea mea în această funcție.

Reorganizarea administrativ-operațională a echipei nu presupune plecarea sau excluderea liderilor politici care au dobândit o experiență practică de pe toate nivelurile de organizare politică a proceselor într-un stat. Adrian Candu face parte din Biroul Executiv al Partidului, face ca echipa să dispună în continuare de suport consultativ pe marginea alinierii și promovării viziunilor politice atât la nivel național, cât și internațional”, a menționat politicianul.

Interviul integral poate fi citit AICI.

Amintim că, Andrian Candu a declarat că se va dedica domeniului consultanței.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...