[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv8 Ianuarie 2022 10:00

Tudor Talpă, directorul general al companiei „UrbanConstruct-TT” - laureat al Premiilor TRIBUNA 2021

Directorul general al companiei „UrbanConstruct-TT”, Tudor Talpă s-a învrednicit de Premiul TRIBUNA, ediția a XI-a.

Distincția i-a fost acordată pentru faptul că în 2021 compania a surprins prin originalitate şi caracterul vizionar al proiectelor sale imobiliare.

Tudor Talpă a mulțumit pentru premiul acordat și a declarat că e o mare onoare pentru companie.

„Pentru mine acest premiu are o mare însemnătate, deoarece înțelegem că ne-am evidențiat și ne-ați observat. Suntem bucuroși că lumea ne vede. Ne străduim să venim și noi cu aport la dezvoltarea Chișinăului. Ne străduim din răsputeri”, a spus Tudor Talpă.

Tudor Talpă a primit tradiţionala statuetă în formă de TRIBUNĂ, confecţionată manual la comanda portalului nostru; vin extraordinar produs de partenerul nostru – „Sălcuţa”; un „Almanah Politic-2020”, cărți semnate de Igor Volnițchi.

Precizăm că, Compania „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L. a fost fondată în anul 2004. În anul 2009 „URBANCONSTRUCT-TT” S.R.L. și-a îndreptat eforturile în domeniul construcției blocurilor locative, devenind astfel recunoscută pe piața imobiliară a Republicii Moldova. În procesul desfășurării activității sale compania se bazează pe fondurile proprii, iar acest fapt îi conferă stabilitate în mediul economic dur ce a cauzat falimentarea mai multor companii.

Cristina Tomac

Republicat din 7 decembrie 2021

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...