[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv11 Ianuarie 2022 17:00

Sergiu Pîslaru, director general al „Sălcuţa” – laureat al Premiilor TRIBUNA 2021

Sergiu Pîslaru, director general al „Sălcuţa” S.R.L., s-a învrednicit de Premiul TRIBUNA, ediția a XI-a.

Distincția i-a fost acordată pentru faptul că vinăria a surprins şi-n 2021 prin originalitatea şi calitatea vinurilor sale.

Sergiu Pîslaru a mulțumit pentru premiu și a vorbit despre activitatea fabricii.

„Premiul acesta demonstrează că noi, prin activitatea noastră, contribuim la dezvoltarea economiei țării și că-n postura de agent economic suntem un pilon al economiei Republicii Moldova. Noi suntem întreprinderea cu peste 200 de angajați, care exportă produse și duce faima țării peste hotare, dar și promovează cultura și domeniul vitivinicol. Și acest premiu, această atenție din partea TRIBUNA, înseamnă recunoașterea eforturilor noastre. Vă mulțumim”, a declarat directorul companiei „Sălcuța”.

Sergiu Pîslaru a primit din partea TRIBUNA tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată manual la comanda portalului nostru; un „Almanah Politic-2020”; cărți semnate de Igor Volnițchi și de Dorian Furtună.

Notă: Sălcuța este o afacere de familie fondată în 1995, producătoare de vinuri. Aceasta este situată în satul pitoresc Sălcuța, raionul Căușeni, în zona de sud-est a Moldovei, denumită și „inima vinurilor moldovenești”.

Vinăria deține un portofoliu amplu de produse, acesta cuprinzând vinuri de soi individual, vinuri cu Indicație Geografică Protejată, vinuri maturate și cupaje unice de vin din soiurile alese de vinificatorii specialiști ai vinăriei. De pe o suprafață de peste 400 hectare de viță-de-vie, atât soiurile locale, cât și internaționale își pornesc drumul spre vinărie, unde talentul inedit al vinificatorilor și aplicarea echipamentul inovativ corelează cu desăvârșire, pentru a crea, în final, vinuri de o individualitate aparte.

Cristina Tomac

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...