[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv8 Ianuarie 2022 14:00

Viorel Godea, directorul general al „Lagmar Impex” - laureat al Premiilor TRIBUNA 2021

Viorel Godea, directorul general al companiei „Lagmar Impex”, s-a învrednicit de Premiul TRIBUNA, ediția a XI-a.

Distincția a fost acordată companiei „Lagmar Impex” pentru că în 2021 a surprins prin proiectele sale imobiliare, care schimbă substanţial în bine faţa capitalei.

Viorel Godea a mulțumit pentru premiu și a menționat că este plăcut surprins.

„Vreau să vă mulțumesc pentru acest premiu și sper că-l merit. Sunt plăcut surprins. Cred că este primul premiu pe care îl primesc în domeniul imobiliar, până acum am refuzat toate invitațiile. Am început de la zero. Tot ce am făcut până astăzi, am făcut împreună cu echipa și cu familia alături. Vă mulțumesc vouă pentru că mi-ați apreciat munca”, a declarat Godea.

Viorel Godea a primit din partea TRIBUNA tradiţionala statuetă în formă de tribună, confecţionată manual la comanda portalului nostru, un vin extraordinar produs de partenerul nostru „Sălcuţa”, un „Almanah Politic-2020”, cărți semnate de Igor Volnițchi și de Dorian Furtună.

Notă: Lagmar este o companie de construcții și vânzare de apartamente noi din Republica Moldova, fondată în 2001. În 2008 și-a extins activitatea pe segmentul construcțiilor de profil, precum construcția de case noi, blocuri noi de locuit și reconstrucția sau restaurarea clădirilor ce reprezintă monumente arhitecturale. În prezent compania construiește și vinde propriile apartamente, orientându-se către necesitățile clienților săi.

Cristina Jicol

Republicat din 10 decembrie 2021

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...