[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news29 Octombrie 2021 20:36

Andrian Candu a demisionat! Toată conducerea „Pro Moldova” a fost înlocuită!

Andrian Candu și-a prezentat demisia din funcția de președinte al Partidului „Pro Moldova”. Ulterior, Consiliul Național Politic „Pro Moldova” l-a votat în calitate de președinte interimar al formațiunii pe Boris Foca, informează TRIBUNA.

Potrivit unui comunicat de presă, Boris Foca este membru „Pro Moldova” de la fondarea partidului, are 39 de ani, este lector universitar, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Moldova-China. Are o bogată experiență de manager atât în afaceri, cât și în sectorul asociativ.

În aceeași ședință, Consiliul a aprobat o nouă componență a Biroului permanent și l-a desemnat pe Radu Crețu în funcția de secretar general al partidului, după demisia lui Vladimir Cebotari.

De asemenea, CNP a votat pentru instituirea funcției de secretar general executiv, alegându-l pe Igor Melnic în această funcție.

E de menționat că, potrivit statutului formațiunii, Conducerea partidului urmează să fie aleasă la următorul Congres al partidului. În același timp, organul de conducere între două congrese este Consiliul Național Politic.

Partidul Politic „Pro Moldova” și-a început activitatea în iunie 2020.

Cristina Gurez 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...