[ X ]
[ X ]
Comentarii7 August 2021 09:00

Opinie: Așteptările oamenilor de la acest Guvern sunt foarte mari. Una dintre ele, în termeni mai duri, ar însemna „să curgă sânge”

„Acest Guvern este o reeditare a speranțelor din 1991. De atunci, am avut parte de tot felul de zvârcoliri care au ținut Republica Moldova în loc, au tot amânat reformele care să o plaseze alături de țările cu care am pornit la același drum în 1991”. Declarația a fost făcută de comentatorul politic, Vlad Țurcanu, informează TRIBUNA cu referire la IPN.

El a spus că așteptările sunt foarte mari de la Guvernul Gavrilița și experiența lipsește din dreptul unor miniștri, iar speranța este ca ei să învețe foarte repede.

Țurcanu, în cadrul dezbaterilor organizate de agenția de presă, a remarcat că victoria Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la alegerile din 11 iulie este un credit enorm de încredere acordat de către cetățeni pentru programul electoral al formațiunii.

„PAS n-a făcut decât să preia aspirațiile și dorințele cetățenilor și să le pună într-o anumită ordine și să vină cu ele în campanie. Oamenii s-au regăsit în acest program electoral”, a menționat expertul, precizând că miza s-a pus pe oamenii care au girul Maiei Sandu, Președintele garantând pentru oamenii din PAS.

Potrivit spuselor sale, această guvernare trebuie să dea lovituri de imagine, să facă în așa fel, ca figurile care au demonstrat sfidare și au acționat împotriva intereselor publice, să plătească. „Este una dintre așteptările oamenilor, în termeni mai duri, ar însemna „să curgă sânge”. Pe de altă parte, ar trebui să existe schimbări la nivelul bunăstării populației și la nivelul infrastructurii, pentru că oamenii rețin asemenea schimbări pe termen lung”, a conchis el.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...