[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important25 Mai 2021 06:30

Expert: Mă tem că viitorul Parlament ar putea arăta mult mai prost decât cel care a fost

La o privire sumară a listelor de candidați pentru Parlament poți deduce faptul că unele partide nu iau în serios promovarea unor persoane competente în forul legislativ. Declarații în acest sens au fost făcute de analistul politic Igor Volnițchi, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, mulți candidați, care pretind să preia guvernarea și se regăsesc pe lista unor formațiuni pro-europene, duc lipsă de profesionalism și de tot ce înseamnă creație legislativă.

„Mă tem că viitorul Parlament ar putea arăta mult mai prost decât cel care a fost. Mă refer la un grup de deputați, competenți din acest Parlament, care se regăsesc în mai multe fracțiuni, știu ce înseamnă creație legislativă, dar care nu se vor regăsi în legislatura următoare. În locul lor ar putea să vină persoane cu o imagine impecabilă, poate integri, dar incompetenți, care nu vor produce pe filiera profesionistă proiecte de legi, pentru că sunt departe de ceea ce noi numim creație legislativă. Și atunci ce vom face… vom avea un Parlament mai curat, va fi ca o mașină de vot, dar cu un nivel de profesionalism mai scăzut, mai slab”, a menționat Igor Volnițchi, pentru Radio Sputnik Moldova.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...