[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important10 Aprilie 2021 07:00

Dezvăluire: „Să le dea Domnul sănătate la cei care au contribuit vădit la ieșirea mea din sistemul diplomatic, am plecat fiind forțată…”

Diplomata Corina Cojocaru, conferențiar universitar, soția fostului ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a dezvăluit că ieri s-au împlinit 8 ani de la absolvirea doctoratului de la Universitatea Sorbona din Paris și 2 ani de când a plecat „forțat” din sistemul diplomatic, după 15 ani de activitate, iar acum se dedică în totalitate familiei, informează TRIBUNA.

Despre presiunea, stresul și sabotajul prin care am trecut acuma 2 ani de zile în urmă voi scrie altă dată, să le dea Domnul sănătate la cei care au contribuit vădit la ieșirea mea din sistemul diplomatic, am plecat fiind forțată…dar cert este că Domnul a avut grijă și mi-a dăruit de două ori mai mult în această perioadă decât ceea ce am pierdut după 15 ani de munca, tenacitate și abnegație profesională. Am știut să investesc ce este mai valoros în viață în singura instituție care rămâne constantă – FAMILIA!!!!”, a mărturisit Cojocaru, pe Facebook.

Totodată, ea a subliniat că orice început are și un sfârșit, dar în toate există o continuitate, atâta timp cât suntem în viată.

TRIBUNA amintește: Corina Cojocaru și Tudor Ulianovschi, la începutul anului curent, au devenit părinți din nou – de gemene. Astfel, cresc și educă trei fete: Madeleine, Melissa și Melinda.

Ex-ministrul, în prezent, activează în domeniul privat și admite că în viitor ar putea reveni în politică.

 

Cristina Gurez

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...