[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important15 Ianuarie 2021 16:00

(FOTO) Fostul Ambasador Ulianovschi a devenit tată din nou, după 10 ani: „Soția mea a adus pe lume două fetițe”

Fostul Ambasador Tudor Ulianovschi, ex-ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, a devenit tată din nou. Soția s-a a adus pe lume două fetițe, informează TRIBUNA.

„Niciodată nu am crezut că voi trăi din nou sentimentul unic când devii tată după ce în urmă cu 10 ani în viața noastră a apărut Mădălina! Astăzi am resimțit acele bătăi ale inimii, ba chiar la dublu, după ce soția mea Corina a adus pe lume două fetițe Melinda și Melissa”, a mărturisit el, pe Facebook, precizând că simte „emoții profunde de fericire, gratitudine, dar și responsabilitate”.

Totodată, Ulianovschi i-a adresat un mesaj de mulțumire soției sale, Corina: „care a avut puterea să ducă sarcina până la bun sfârșit, trecând cu succes peste multe obstacole, inclusiv efectele virusului COVID-19”.

„Pot să vă zic „din prima sursă” că rolul bărbatului pe durata sarcinii este extrem de important pentru asigurarea confortului, susținerii, chiar și morale, a mămicii. Vin cu îndemn și un mesaj pentru toți bărbații: Sarcina este dusă nu doar de femeie, dar și de bărbat, care trebuie să fie mai mult decât un umăr puternic pentru sprijin emoțional dar și fizic”, a menționat ex-ministrul.

Diplomatul s-a declarat motivat și plin de energie. „Cu 3 fete în familie și cu dragostea vieții mele lângă mine, am o triplă motivație și energie pentru a depune și mai mult efort în obținerea unor noi succese, cucerirea unor noi culmi, realizarea planului vieții, inclusiv pentru a fi un exemplu bun pentru copiii noștri. Doamne îți mulțumim pentru mâna cu care ne-ai ridicat și pentru inima cu care ne-ai înțeles pe tot parcursul vieții!”, a subliniat Ulianovschi.

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...