[ X ]
[ X ]
5 Martie 2021 07:00

Andrei Năstase, despre relația Platforma DA-PAS: „Sunt obligat, zilnic, să explic oamenilor…”

„Recent, președintele interimar al PAS a declarat public că partidul său a ales o cale politică separată de Platforma DA și merge singur în alegeri. Acest lucru mi-a confirmat și atunci când ne-am întâlnit. Declarația a trecut cam neobservată de presă și din acest motiv sunt obligat, zilnic, să explic oamenilor care mă contactează și-mi cer participarea în Blocul ACUM la scrutin, că nu e decizia noastră, e colegilor de la PAS”. Declarațiile au fost făcute de liderul Platformei DA, Andrei Năstase, într-un interviu pentru Unimedia.info, informează TRIBUNA.

 În aceste condiții – a spus politicianul – Platforma DA va merge în alegeri ca partid politic, iar prerogativele și dezideratele vor rămâne neschimbate. „Vom lupta în continuare pentru adevăr și demnitate, pentru dreptate și o viață mai bună acasă. O vom face în numele susținătorilor noștri, pentru toți oamenii țării”, a adăugat Năstase.

Liderul Platformei a spus că ei țin în continuare „o punte creștinească întinsă” către foștii parteneri din Blocul ACUM, starea de spirit al căruia o păstrează în tot ce fac, dar și către alte forțe politice și civice democratice, pro-europene și unioniste.

„Trebuie să înțeleagă toți că și în Parlamentul viitor vom veni cu programe și soluții eficiente pentru oameni. Avem programe pentru fermieri, pentru IMM-uri și antreprenori, pentru familii, pentru salariații bugetari și pentru toate celelalte categorii sociale”, a subliniat Năstase.

 

Cristina Gurez

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...