[ X ]
[ X ]
Important23 Ianuarie 2021 09:00

A fost deputat în două legislaturi, iar acum candidează la o nouă funcție publică!

Nae-Simion Pleșca a fost deputat în două legislaturi, iar acum candidează pentru o nouă funcție publică, informează TRIBUNA.

El a depus dosarul la concursul repetat pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, în cadrul căruia urmează a fi selectați 3 membri ai Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.

Fostul deputat urmează să afle răspunsul la dosarul său în câteva zile, or perioada de depunere a dosarele s-a încheiat la 18 ianuarie, iar Consiliul Audiovizualului, în termen de 15 zile de la data-limită de depunere a dosarelor, va desfășura bilanțul concursului.

De menționat că, în concurs s-au înregistrat încă patru persoane: Victor Borșevici, Alexandru Verșinin, Nicolae Scorpan și Dumitru Roibu.

TRIBUNA amintește: Nae-Simion Pleșca a devenit deputat în 2010, când a fost ales pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). La parlamentarele din 2014 nu a reușit să ajungă în Parlament, însă a devenit deputat în 2015, după ce mandatul devenise vacant. Alături de alți colegi, a părăsit PLDM în 2016 și a aderat la PDM.

 

Cristina Gurez

 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...