[ X ]
[ X ]
Exclusiv15 Ianuarie 2019 16:00

Nae-Simion Pleşca despre tezele de bază cu care va merge în alegeri 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Nae-Simion Pleșca, candidat pe circumscripția nr.30 Ciocana la parlamentare, a fost întrebat despre tezele de bază cu care va merge în alegeri.

„Prima teză e axată pe grija concretă față de om, față de alegător. În aceste alegeri voi porni motivat de obiectivul primordial de a contribui ca fiecare cetățean  din sector să trăiască mai bine la el în curte, alături de vecini și familie, să se simtă bine, în siguranță și la serviciu. Voi lupta și mă voi implica ca să realizez în fapte concrete toate solicitările cetățenilor ce țin de calitatea vieții lor. Voi fi alături de oameni, voi asculta toate problemele lor, voi ține cont de soluțiile identificate, voi căuta soluții pertinente și voi verifica implementarea lor. Îmi propun ca această activitate să devină una cotidiană, or, probleme de soluționat sunt suficiente și mă voi implica să le rezolv împreună cu ei”, a declarat el.

Potrivit lui, „a doua teză importantă este  susținerea  tuturor  proiectelor  bune care au fost demarate de Guvernul Filip și încă multe altele, care stau la rând să fie realizate”.

„Cu certitudine, o altă teză este susținerea cursului european al Moldovei. Îmi propun și alte obiective importante: să contribui la stabilitate în țară; să contribui la păstrarea și promovarea valorilor naționale; să susțin politica relațiilor bilaterale sănătoase și reciproc avantajoase cu România și cu alte state; să particip la identificarea și susținerea proiectelor și a actelor legislative pentru creșterea economiei, dezvoltarea infrastructurii; ocrotirea mediului ambiant etc.”, a menţionat deputatul.

„Îmi doresc ca cetățenii plecați peste hotare să se întoarcă acasă și să aibă locuri decente de muncă. Dar la acest capitol sunt realist și îmi dau bine seamă, că, după și-au întemeiat familii în alte colțuri ale lumii, mulți nu se vor mai întoarce. Or, locul unde trăiești și unde deja s-au născut copiii e a doua patrie. Omul e ca și copacul, dacă prinde undeva rădăcini și dă rod, crește, iar, dacă îl smulgi din pământ și îl muți din loc în loc, se ofilește. Îmi propun să susțin proiectele referitoare la crearea condițiilor bune de trai și de muncă în țară, ca să nu mai plece oamenii de acasă”, a adăugat el.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...