[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important20 Septembrie 2020 08:00

Președintele Dodon a spus tranșant ce crede despre Aleksandr Lukașenko, Președintele Belarusului!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon afirmă că îi plac foarte multe lucruri pe care le face Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, informează TRIBUNA.

„Îmi plac foarte multe lucruri aplicate de el. Vă spun sincer, chiar dacă unii acum o să mă critice. Lukașenko a făcut din Belarus, vorbesc de economie, de partea socială, un lucru spre care noi trebuie să tindem. Eu consider că noi trebuie să tindem spre o economie și o sferă socială cum este acolo. Aici, pentru mine, Bielorusia este un exemplu. O spun foarte sincer. Eu am fost acolo de mai multe ori, am văzut drumurile, întreprinderile agricole, cele industriale. Este cel mai mare producător de tractoare. E o putere economică foarte mare. Noi am distrus tot în această perioadă de când suntem independenți, în 30 ani, dar ei, datorită lui Lukașenko, au avut minte să nu distrugă, au păstrat și încă au mers mai departe. De aceea, din punctul acesta de vedere Lukașenko pentru mine este un exemplu”, a spus Dodon, în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Totodată, șeful statului a spus că, în ceea ce ține de norme democratice, alegeri, proces politic intern, fiecare țară își are standardele și treburile lor, el nu se implică.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine credeți că va câștiga alegerile prezidențiale?

    View Results

    Loading ... Loading ...