[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important19 Iunie 2020 16:00

Întrebarea unui politolog: „Dacă Declarația împotriva traseismului politic din iunie 2020 este hârtie fără valoare, atunci alte declarații ce fel de soarta au?”

„Dacă Declarația împotriva traseismului politic din iunie 2020 este hârtie fără valoare, atunci alte declarații ce fel de soarta au? Aici, mă refer și la Declarația despre „statul capturat””. Despre aceasta se întreabă politologul Dionis Cenușă, informează TRIBUNA.

„Înțeleg că unii din opoziție vor să răstoarne Guvernul lui Chicu. Dar acest lucru se poate întâmplă indirect cu mâinile lui Plahotniuc. În 2019, Plahotniuc a fost alungat cu voturile forțelor pro-ruse. Astăzi, lucrurile iau o turnură diametral opusă. Clasa politică din Moldova face experimente politice. În acest an, costurile pot avea în spate nu doar bani publici. Vorbim despre sănătate publică și vieți omenești, a căror imagine se va înrăutăți în continuare, dacă accentul de pe gestionarea cât mai eficientă a crizei sanitare se muta pe redistribuirea de fotolii și putere politică”, a scris Cenușă, pe o rețea de socializare.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...