[ X ]
[ X ]
Exclusiv29 Februarie 2020 07:00

Dezvăluirile Veronicăi Herța despre primul loc de muncă. Află cui i-a cumpărat cadou din primul salariu!

Consilierul municipal, Veronica Herța, ex-directorul Societăţii pe Acţiuni „Apă-Canal Chişinău”, este protagonista proiectului TRIBUNA – „Primii bani, primul loc de muncă”.

Astfel, Veronica Herța a menționat că, cu siguranță, pentru fiecare dintre noi, cea mai frumoasă perioadă a vieții este copilăria.

„Pentru mine, copilăria se asociază cu veri petrecute la bunei în frumosul sat Valea-Perjei, în care diminețile începeau cu o cană de lapte și cu plăcințele. Ziua eram ocupată cu buneii prin gospodărie, iar serile ieșeam cu copiii de vârsta mea cu bicicletele și toate drumurile erau ale noastre. Doar că până am ajuns să am și eu acea bicicletă, înțelegerea făcută cu buneii a fost că voi fi chipurile „remunerată” și voi avea o parte din bani, pe care îi vom câștiga din nucile strânse și, ulterior, vândute. Așa că, primii bani au fost din munca făcută alături de bunei la strânsul nucilor, din care, de fapt, mi-au cumpărat și o bicicletă”, și-a amintit ea.

Totodată, Veronica Herța ne-a spus că primul loc de muncă a fost în calitate de lector la Institutul Internațional de Management IMI-NOVA, iar primul salariu a fost de 300 lei. „Am ținut mult ca din primul salariu să iau ceva ce îmi va aduce aminte de acest prim salariu, de aceea i-am luat mamei un cadou – cercei”, a dezvăluit Herța.

Liberala a mai spus că, dacă ar da timpul înapoi, ar prefera să meargă exact pe același drum, exact cu aceleași urcușuri și coborâșuri, cu aceleași succese și insuccese. „Fiindcă toate acestea luate împreună te formează ca personalitate și profesionist în domeniu. Dacă afirmă cineva că succesul în viață vine ușor sau că a cunoscut doar succes să știți că nu este adevărat, pentru a avea succes e nevoie de muncă în proporţie de 99% – această muncă însemnând dorința de a învăța și de a crește profesional, iar în cazul în care sunt lucruri pe care nu le cunoști să nu îți fie frică să o recunoști și să întrebi de cei care cunosc. Omul cât trăiește învață!”, a conchis Herța.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce așteptați cel mai mult în 2021?

    View Results

    Loading ... Loading ...