[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 Ianuarie 2020 12:00

Poziția lui Andrian Candu vizavi de etapa la care este procesul de reformare al PDM! 

Deputatul democrat, Andrian Candu, susține că nu ar spune proces de reformare la ceea ce se întâmplă acum în partid, informează TRIBUNA.

“Eu nu i-aș spune reformare. În primul rând s-a schimbat conducerea, în al doilea rând, până la ora actuală, nu sunt formate toate organele constitutive și statutare ale partidului. Sunt mai multe chestiuni legate de structurile interne ale partidului, ceea ce ține de organizațiile oamenilor în etate, organizația femeilor, organizația tinerilor. Însă se lucrează la unele strategii de dezvoltare și la planurile de acțiuni, inclusiv pentru anul 2020. Încă se discută despre procesul de luare a deciziilor în mod transparent, colegial, să nu existe frustrări sau nemulțumiri. Este un proces de transformare, care nu se face peste noapte. Întotdeauna a fost în proces de schimbare. Acum trebuie să tragem concluzia dacă au fost transformări bune, care au adus progres sau au adus regres. O caracteristică a anului 2019 este faptul că PDM a ajuns în opoziție și, respectiv, presupune o altă abordare”, a precizat Candu, într-un interviu pentru unimedia.info.

În contextul acestor transformări, fiind întrebat dacă în echipa PDM vom vedea fețe noi, democratul a spus că asta se încearcă.

“Deja s-au identificate persoane noi, care nu au fost în conducerea echipei. Cu siguranță vom veni cu unele idei și persoane noi la nivel de vicepreședinți. Partidul are nevoie de fețe noi, nu doar ca și imagine, dar de idei, abordări noi”, a mai spus Candu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...