[ X ]
[ X ]
Breaking news16 Septembrie 2019 15:10

Ultima oră! Procurorul general interimar a cerut ridicarea imunității parlamentare a încă doi deputați

Procurorul general interimar al Republicii Moldova, Dumitru Robu, cere ridicarea imunității parlamentare a doi deputați din fracțiunea Partidului Șor. Despre aceasta a anunțat, în timpul ședinței Parlamentului, Speakerul Zinaida Greceanîi.

După cum informează TRIBUNA, este vorba despre Marina Tauber și Reghina Apostolova.

Potrivit Zinaidei Greceanîi, Procurorul mai cere și încuviințarea ridicării imunității parlamentare a ambilor deputați în vederea reținerii, arestării, percheziționării și trimiterii în judecată.

Urmare a solicitării parvenite din partea Procurorului General interimar, Comisia parlamentară juridică, numiri și imunități s-a întrunit în ședință.
Fracțiunea Partidului Politic ȘOR consideră solicitarea Procurorului General interimar de a fi ridicată imunitatea parlamentară a deputaților Marina Tauber și Reghina Apostolova drept o dovadă în plus a subordonării justiției de către actuala guvernare. „Nici măcar nu au finalizat procesul de supunere a justiției și deja obligă organele de apărare a drepturilor să acționeze la comandă”, a comentat deputatul Denis Ulanov, în cadrul unui briefing la care au participat deputații Partidului ȘOR.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cât credeți că va dura noua coaliție de guvernare?

    View Results

    Loading ... Loading ...