[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news13 Iunie 2019 12:30

Un marș al poporului – organizat la Chișinău, de majoritatea parlamentară. Președintele Dodon a oferit detalii!

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut discuții cu liderii partidelor parlamentare de la guvernare și au decis să organizeze un marș al poporului.

După cum informează TRIBUNA, într-o conferință de presă, Igor Dodon a menționat că, pe 8 iunie curent a început o nouă etapă.

„Republica Moldova a început o filă nouă. La ziua de astăzi, această nouă guvernare este susținută de tot mai multă lume din interiorul țării, vin mesaje în susținerea noi guvernări. Dacă astăzi-mâine, în următoarele zile, vom fi mai mulți, transmiterea pașnică poate fi mai simplă și mai rapidă. Fosta conducere trebuie să vină în Parlament, în calitate de opoziție. Noi am fost zece ani în opoziție. Veniți, veți fi o poziție puternică! Dacă nu veți face acest pas, așteptând, s-ar putea ajunge la destabilizare. Noi nu ne dorim acest lucru. Susținere avem și din extern. Presiunea crește și va crește. Personal, suntem contactați, de sute și mii de persoane care vor să vină în susținerea noului Parlament și Guvern legitim. Împreună cu conducerea majorității parlamentare, am decis să chemăm cetățenii RM la un marș al poporului în susținerea noi guvernări”, a precizat Dodon.

Marșul va avea loc duminică, începând cu ora 11.00, în fața Parlamentului.  „Este un miting și un marș al poporului, pașnic, în susținerea noii majorități parlamentare și a noului Guvern. Cu cât mai mulți vom fi, cu atât mai repede va avea loc transmiterea pașnică a puterii. De Duminica Mare, vă îndemn pe toți să veniți la adunare!”, a mai spus Dodon.

Andriana Cheptine  

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...