[ X ]
Exclusiv15 Aprilie 2019 06:30

Igor Munteanu despre posibilitatea de a candida în cazul unor alegeri anticipate şi dacă intenţionează să adere la PAS sau PDA   

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, deputatul Blocului Politic ACUM, Igor Munteanu, a fost întrebat: În cazul unor alegeri parlamentare anticipate, ați fi pregătit să vă implicați din nou?

„Cu siguranță, da. Aș vrea să cred că ideile mele și convingerile mele pot adăuga consistență cauzei în care cred deputații Blocului ACUM, iar dacă PD și sateliții săi se vor gândi să scuture din nou zarurile unor alegeri anticipate, nu voi avea de ales decât să particip la competiție și să-i batem”, a declarat el.

Întrebat dacă nu s-a gândit să adere la una din cele două formațiuni, care formează blocul ACUM şi dacă, în genere, analizează posibilitatea de a adera pe viitor la un partid politic, Igor Munteanu a răspuns: „Nu concep viața politică în format solitar. Cu siguranță că va trebui să aleg o formațiune politică care să mă reprezinte ideologic, dar mai avem mult de muncit în această direcție – și formațiunea, așa cum îi spuneți Dvs., și eu ca deputat național, care-și calibrează acțiunile și mijloacele”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid a avut cea mai bună prestație în 2019?

    View Results

    Loading ... Loading ...