[ X ]
[ X ]
Exclusiv13 Martie 2019 12:00

Ex-deputat despre rolul lui Vlad Plahotniuc în ascensiunea PDM   

Ex-deputatul democrat, Valentina Stratan, care nu a mai candidat pentru un fotoliu de ales al poporului, solicitată de TRIBUNA, s-a referit la activitatea sa legislativă de până acum.   

„Vreau să subliniez că am preferat să nu fiu deputat de birou în acești ani, am mers foarte mult în teritoriu, am avut discuții utile și productive cu oamenii, grație cărora am crescut în aspect politic, or fiecare întâlnire cu ei mă făcea mai puternică, mai informată  cu multitudinea de probleme pe care le-am avut și le mai avem în țară, sau în fiecare comunitate vizitată. Le mulțumesc pentru toate problemele abordate, precum și pentru sugestiile propuse ca și soluții în multe din acestea. Astfel, mandatul lor era foarte important pentru mine în a găsi acel curaj de a interveni  prin toate mecanismele puse la dispoziție de tehnica legislativă.  Recunosc sincer că și exigența domnului Vlad Plahotniuc, președinte al PDM, ne-a dezvoltat încrederea de a merge mai mult în fața oamenilor, de a-i asculta și de a întreprinde măsuri  în găsirea celor mai bune soluții, iar rapoartele pe cale le prezentăm lunar pe marginea activităților realizate, ne-au disciplinat și responsabilizat mult în acest aspect”, a precizat democrata.

Potrivit Valentinei Stratan, Partidul Democrat înregistrează o creștere continuă numerică, dar și calitativă.

„În echipă avem un potențial uman înalt, cu oameni pregătiți în toate domeniile vieții publice. Avem foarte multe proiectate atât pe segmentul politic, cât și profesional. Consider firesc și fundamental, ca fiecare scrutin electoral să le ofere doamnelor șansa de a veni în Parlament, fapt ce demonstrează posibilitatea realizării motivației, ce stă la baza activității politice a fiecărui membru de partid. Mă bucur să constat că acest Parlament va avea un număr de 26 de femei, indice mai mare comparativ cu numărul doamnelor deputate din mandatul anterior, și desigur sunt bucuroasă pentru fiecare din colegele mele din echipa PDM”, a conchis Stratan.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce evenimente ar putea marca anul politic 2020?

    View Results

    Loading ... Loading ...