[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news14 Martie 2019 06:30

Ex-deputata Valentina Stratan dezvăluie cu ce o să se ocupe în continuare!

Ex-deputata democrată Valentina Stratan susține că este un om de echipă și are un spirit de echipă bine dezvoltat.

Solicitată de TRIBUNA pentru a afla cu ce o să se ocupe în continuare, Valentina Stratan a menționat că, acest spirit l-a dezvoltat de mică în familia mea numeroasă de șase copii, ea fiind mezina.

„Acest spirit combativ dar și de responsabilitate pe care-l port în fața echipei, inclusiv și prin funcția de vice-președinte PDM, funcție cu care sunt onorată de la intrarea mea în partid și reconfirmată recent de domnul președinte V. Plahotniuc, mi-a oferit posibilitatea să muncesc inclusiv în această campanie electorală, umăr la umăr, alături de echipa mea, chiar dacă nu m-am regăsit pe lista electorală. Campania electorală 2019 mi-a oferit experiență suplimentară și m-a călit și mai mult, de altfel, fapt ce se întâmplă de fiecare dată. În următoarea perioadă, cu siguranță voi continua activitatea mea științifică la Institutul Oncologic, alături de colegii mei cu care realizăm câteva proiecte științifice, întreprindem pași concreți în implementarea în practică de noi tehnici de diagnostic imunologic și  molecular genetic  pentru bolnavii de cancer cu diferite localizări. Îmi voi continua activitatea în pregătirea tinerilor cercetători prin coordonarea tezelor de masterat și de doctorat”, a precizat democrata.

Ce ține de desfășurarea altor activități politice și publice de viitor, Valentina Stratan a menționat că, „timpul va arăta”.

„Cert este faptul că sunt multe proiecte ambițioase cu largi deschideri pentru cetățenii Moldovei și eu îmi voi continua misiunea mea de cetățean pentru o țară prosperă”, a conchis Stratan.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...