[ X ]
[ X ]
Exclusiv7 Noiembrie 2018 11:00

E unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni, iar în februarie va candida în circumscripția nr. 28! Detalii despre candidat!

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și-a identificat candidatul pentru circumscripția electorală uninominală nr. 28 (Chișinău) la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Este vorba despre secretarul executiv al PSRM, Vlad Batrîncea. În context, vă propunem mai multe detalii despre potențialul deputat.

După cum informează TRIBUNA, Vlad Batrîncea s-a născut la data de 31 martie 1981. Și-a făcut studiile la Universitatea Slavonă din Republica Moldova, specialitatea Drept. Ulterior, a devenit magistru în Drept Internațional.

Vlad Batrîncea este Secretar Executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. De asemenea, este deputat în Parlamentul RM, membrul Biroului permanent al Parlamentului; vicepreședintele Comisiei parlamentare pentru cultură, educaţie, cercetare, tineret, sport şi mass-media”.

Este membru al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, membru al Uniunii Interparlamentare, dar și face parte din grupurile de prietenie cu Federația Rusă, Republica Elenă, China și România.

De când deține mandatul de parlamentar a fost autor și co-autor al 59 inițiative legislative.

Potrivit declarației de avere și interese personale, în 2017, Vlad Batrîncea a adunat din salariu 166 086 lei. Deține în proprietate un apartament cu suprafața de 90 m.p., cota parte 1/3, dobândit prin donație/moștenire.

Andriana Cheptine

Comentarii

Top știri

Sondaj

  • Cine va deveni Primar general al mun. Chișinău?

    View Results

    Loading ... Loading ...