[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Exclusiv6 Februarie 2018 06:30

Vicepreşedinta PN despre cea mai reuşită strategie electorală

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședinta „Partidului Nostru” (PN), Elena Panuș a fost întrebată: Cum credeți că va fi anul electoral 2018 pentru PN? Vă așteptați și la alte presiuni?

„Începând cu anul 2014 am trecut doar prin represiuni. Nici un partid în istoria nouă a RM nu a fost atât de persecutat cum e „Partidul Nostru”. Paradoxal, dar această stare de lucruri a devenit cumva de rutină. La început orice informaţie despre percheziţii, interogări, mandate de arest, controale, citaţii era extrem de stresantă, acum prima reacție este să susţinem moral colegii şi să luptam pentru a face dreptate. Mi-aş dori să cred că 2018 va fi un an mai de drept, dar nu prea am motive, ba dimpotrivă. E an electoral şi Renato Usatîi, „Partidul Nostru” sunt osul din gâtul regimului, respectiv se va face totul ca nu care cumva să demolăm planurile făcute la GBC”, a declarat ea.

Întrebată care, în opinia ei, ar fi cea mai reușită strategie pentru PN, Elena Panuş a răspuns: „Cea mai reuşită strategie nu doar pentru PN, ci pentru Moldova este tragerea la răspundere a demnitarilor implicaţi în furtul miliardului şi celor care se fac vinovaţi de pauperizarea şi disperarea cetățenilor, eliberarea statului din captivitate, abrogarea legii mixtului, după care  – alegeri libere, corecte cu o Comisie Electorală Centrală ancorată în câmpul legal şi instaurarea statului de drept”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...