[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Mai 2023 16:09

132 de subofițeri și ofițeri s-au alăturat astăzi familiei sistemului afacerilor interne. Ce le-a spus Ana Revenco

132 de subofițeri și ofițeri s-au alăturat astăzi familiei sistemului afacerilor interne. Debutanții Academiei ,,Ștefan cel Mare” a MAI au depus Jurământul de credință Patriei, informează TRIBUNA.

Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco a felicitat ofițerii și subofițerii cu ocazia depunerii Jurământului și a venit cu un mesaj special adresat familiilor acestora: „Ofițerii și subofițerii care depun Jurământ Patriei au crescut în familii care i-au susținut să îmbrățișeze una dintre cele mai dificile și nobile cariere. Și astăzi familiile le sunt alături, semn că alegerea pe care au făcut-o copiii lor este una în care își pun speranțe mari. Le mulțumesc părinților, soților și soțiilor, fraților și surorilor care au venit astăzi să vă susțină, care se mândresc cu voi. Și pe bună dreptate. Cât timp ei vă sunt alături, voi veți fi de neînvins. Cât timp voi veți simți sprijinul și umărul de încredere al celor dragi, familia Ministerului Afacerilor Interne este puternică – pentru cetățeni, pentru Țară!”.

Ministra a salutat curajul noilor membri ai MAI care au ales să devină apărători ai ordinii de drept, exprimându-și încrederea că debutanții vor face față cu succes sarcinilor puse în fața lor, de a rămâne mereu la straja liniștii și siguranței cetățenilor.

E de menționat că, formarea profesională inițială a ofițerilor și subofițerilor debutanți din cadrul MAI are drept scop obținerea cunoștințelor teoretice și abilităților practice specifice domeniului de activitate, pentru îndeplinirea atribuțiilor și misiunilor de serviciu. Aceștia vor beneficia de cursuri speciale de pregătire cu abordări moderne, practică și simulări de cazuistică, astfel încât să își dezvolte abilități necesare pentru viitorul loc de muncă.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...