[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important26 Martie 2023 08:00

Igor Dodon: Altfel vedeam consolidarea opoziției... Regret că unii deputați ai PSRM au devenit victime 

„Eu altfel vedeam consolidarea forțelor de opoziție. Nu prin migrarea organizațiilor de partid, şi nu prin furtul deputaților. Nu prin coruperea liderilor din teritoriu şi nu prin distrugerea stângii politice. Dar din păcate, acum asta se întâmplă. Opoziția se arată slabă şi dezbinată, chiar cu participarea unor pretinşi lideri fugari”. Declarațiile au fost făcute de ex-Președintele țării, Igor Dodon, președinte de onoare al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, informează TRIBUNA.

Potrivit spuselor sale, partidele de opoziție trebuiau să discute, să demonstreze caracter şi să creeze un front de luptă comun, nu să concureze unele cu altele şi să lovească pe la spate, făcând pe ascuns jocurile guvernării.

„Şi regret că unii deputați PSRM au devenit victime ale unor scenarii care tot în favoarea guvernării PAS sunt. După ce a nimicit forțele de dreapta, Maia Sandu, PAS şi curatorii lor din exterior vor sa fragmenteze în cioburi stânga.

Acest haos va fi odată oprit. Şi azi înțeleg tot mai bine că haosul din opoziție va dispărea atunci când la revenirea în politica activă ne vom reuni cu toți cei care vor să lupte cu adevărat, indiferent de partidele din care fac parte.

Oamenii vor claritate şi autoritate politică. Înseamnă că se impun schimbări demult aşteptate, care se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu”, a menționat politicianul.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...