[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Martie 2023 11:46

Vlad Filat: Cine a divizat țara asta în „oameni buni” și „oameni răi”? Cine a introdus sistemul de filtre, care nu funcționează?

Ex-Premierul Vlad Filat, fruntaș al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), afirmă că oamenii nu sunt atât de naivi – așa cum cred cei de la guvernare, și s-a referit la mai multe aspecte care ridică semne de întrebare și care dacă – a spus el – ar fi fost admise de alt partid, atunci ar fi fost mare gălăgie, informează TRIBUNA.

Politicianul, în cadrul emisiunii „Dialog sincer”, s-a întrebat: „Cine a divizat țara asta în „oameni buni” și „oameni răi”? Cine a introdus sistemul de filtre, care nu funcționează?”.

„Explicați-mi vă rog frumos – ce s-ar fi întâmplat dacă la nunta – să nu dau nume, unui fost Președinte, fost Premier, fost funcționar – participau diferite persoane, inclusiv un fost guvernator al Băncii Naționale implicat în „Furtul miliardului”… iar acela care i-a invitat pe toți a ajuns Prim-ministru?!

Eu la asta vreau să atrag atenția… Oamenii nu sunt chiar atât de naivi cum consideră dânșii – că prin tehnologii și prin toți postacii de pe Facebook vor reuși să inducă oamenii în această manipulare totală”, a spus el.

Vlad Filat s-a referit și la scandalul scurgerilor de pe Telegram în context.

„Imaginați-vă că Maia Sandu cu PAS erau în opoziție și apăreau informațiile pe Telegram cu implicarea reprezentanților altui partid… Eu nu pot să-mi imaginez câtă isterie era să fie!

Informațiile celea nu sunt fake sau deep fake, eu am mai spus asta – sunt autentice. Pe canalul meu de Telegram au intrat. Eu am fost atenționat de administratorul Telegram. Era un IP din Lituania, probabil căutau cum gândește majoritatea populației – că eu sunt cu ei (n.r. – cei de la guvernare), că am legături… Dar nu au găsit, dacă găseau – demult erau publicate informațiile”, a conchis el.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...