[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important25 Februarie 2023 09:00

Ex-deputat, despre ajutorul de 300 mln. dolari de la SUA: Sperăm că se va schimba abordarea 

Fosta deputată Inga Grigoriu a constatat că “un alt ajutor financiar semnificativ, în sumă de 300 milioane de dolari, destinat securității energetice a Republicii Moldova, ne este oferit anul acesta de către SUA, pe lângă alte milioane de euro venite anul trecut din UE” și a spus că ar fi necesar nou program național, informează TRIBUNA.

“Odată ce avem creat un nou Minister al Energiei, înțelegem că abordarea se va schimba în acest sens. Sau, cel puțin, sperăm.

Este necesar implementarea unui nou program național “Casa verde” și ca referință la acest capitol poate servi România”, a declarat ea.

Inga Grigoriu a spus că am văzut și am simțit cu toții că doar un pic a amortizat șocul programul “Ajutor la contor”, dar, ce va fi la anul?

“Decât să dăm miliarde în contul agresorului, ca acesta să fie în capacitate suficientă de a continua atrocitățile, mai bine să investim în oportunitățile oferite de natura noastră – soarele, vântul, biomasa de care dispunem din plin.

Mai bine să susținem antreprenorii noștri locali, ca aceștia să creeze cât mai multe locuri de muncă plătite decent, astfel, contribuind cu toții esențial la bugetul public național.

Căci ordine acasă ne putem face doar noi”, a conchis politiciana.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...