[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news1 Februarie 2023 15:39

Concursul pentru funcția de procuror-șef al PCCOCS nu poate fi continuat

Comisia specială de preselecție a candidaților la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) urma astăzi să intervieveze candidații înscriși în concurs, informează TRIBUNA. 

În ședință s-au întrunit doar trei din cei cinci membri ai Comisiei speciale, care au luat act de cererea ui Eugeniu Rurac, candidat la funcția de procuror – șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de retragere din concurs.

Membrii Comisiei au fost informați și despre retragerea lui Ion Guceac din calitatea de membru, care a absentat la ședință.

Totodată, Comisia specială a luat act de cererile verbale ale celorlalți trei membri (Tudor Osoianu, Roman Eremciuc și Boris Poiată) privind retragerea din componența Comisiei.

Astfel, Comisia a constatat imposibilitatea continuării concursului pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, informând candidații rămași în concurs despre decizia luată.

În continuare Comisia specială de preselecție va notifica Consiliul Superior al Procurorilor despre decizia adoptată.

Notă: După luarea deciziei de către membrii prezenți la ședința Comisiei speciale, în corespondența instituțională a CSP a parvenit cererea domnului Iulian Groza despre retragerea din calitatea de membru al Comisiei speciale.

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...