[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news3 Octombrie 2022 06:30

Anunțurile Partidului „ȘOR”: Un nou protest - în PMAN; „Orășelul schimbării” s-ar putea extinde!

Partidul „ȘOR”, în contextul acțiunii de protest desfășurată ieri, a anunțat despre un alt miting, dar și despre faptul că „Orășelul schimbării” s-ar putea extinde, informează TRIBUNA.

Astfel, ieri seară, corturi au fost instalate și în preajma Președinției, la îndemnul președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. El a subliniat că, dacă va fi nevoie, „Orășelul schimbării” se va extinde în toată capitala.

„Vreau să vă spun că, de fiecare dată, suntem mai mulți și frica lor crește. Ei fac totul pentru a-i împiedica pe oameni să vină la proteste. În zilele următoare, voi posta alte documente despre cum ei fură banii de la buget, colectați din impozitele noastre. Vine iarna și va deveni imposibil să plătim facturile. Suntem obligați să-i trimitem în demisie astăzi, pentru că ei vor să aducă sărăcie, frig și foame, vor să aducă țara la faliment”, a subliniat Ilan Șor.

Totodată, următorul protest național a fost stabilit pentru duminica viitoare, 9 octombrie, ora 15:00, tot în fPiața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Ilan Șor susține că nu vede o altă ieșire din situație decât cea în care toți cetățenii să iasă în stradă, pentru a obține ceea ce merită – o viață prosperă. El face un nou îndemn la mobilizare și, de această dată, îi cheamă pe oameni în PMAN, care reprezintă simbolul schimbărilor în Republica Moldova.

„Duminică, 9 octombrie, ora 15:00, invit tot poporul Republicii Moldova în Piața Marii Adunări Naționale, care este simbolul schimbărilor din țara noastră. Vă chem ca să decidem ce facem mai departe: rămânem în sărăcie sau întoarcem această filă rușinoasă din istorie și începem o viață nouă, într-o Moldovă nouă, unde fiecare cetățean trăiește frumos și bine, are parte de bunăstare și unde guvernarea este în slujba poporului, nu invers. Unde fiecare cetățean va ști că la el se gândește nu doar mama și tata, ci și Guvernul țării sale, care este obligat să să aibă grijă de fiecare cetățean. Unde cuvântul diaspora nu va suna ca în prezent, drept alegători obișnuiți, ci oameni care vrem cu adevărat să revină acasă. Vrem să construim o țară de care să fim cu toții mândri, pe care să o iubim”, a conchis Ilan Șor.

Amintim că, recent, Dinu Țurcanu, fruntaș al Partidului „ȘOR”, a declarat că, conform actelor pe care le deține formațiunea, protestele vor continua cel puțin până la 31 decembrie curent. 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...