[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news28 Septembrie 2022 11:25

Până când vor dura protestele? Fruntaș al Partidului „ȘOR”: Noi abia am instalat corturile 

Protestele, inițiate de Partidul „ȘOR”, vor continua până la 31 decembrie curent, cel puțin, informează TRIBUNA.

Dinu Țurcanu, președintele raionului Orhei, unul dintre liderii protestelor din centrul Chișinăului, a precizat, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4, că există declarația prealabilă depusă la Primăria Chișinău „pe care scrie negru pe alb – până pe 31 decembrie 2022”.

„Până pe 31 decembrie… Sperăm până atunci deja să avem o altă guvernare sau avem ceva de tranziție… Scrie negru pe alb – 31 decembrie. Noi abia am instalat corturile și nu avem de gând să le scoatem”, a declarat politicianul.

Fruntașul formațiunii a comentat și declarațiile precum că la proteste participă bețivi și leneși. El a spus că „este incredibil” că se fac asemenea constatări și, mai mult, în opinia sa, aceasta ar putea mobiliza și mai multă lume să iasă în stradă.

Totodată, cu privire la discuțiile din spațiul public despre scoaterea în afara legii a Partidului „ȘOR”, Dinu Țurcanu: „Dacă fac treaba asta, Partidul „ȘOR” mai ia 10%. Este evidentă treaba asta, nimeni nu se teme de acest lucru! Peste noapte vor apărea alte 10 partide… Ei, dacă vor face acest lucru, ne vor ajuta pe noi.”

 

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...