[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important11 August 2022 11:59

ANRE, la 25 de ani. Veaceslav Untila: Am demonstrat că suntem o autoritate de reglementare independentă

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) împlinește 25 de ani de la înființare, informează TRIBUNA.

Cu ocazia acestui moment festiv, Consiliul de Administraţie al ANRE adresează sincere felicitări, apreciind înalt competența, onestitatea, corectitudinea și alte calități pe care le probați în aplicarea cadrului de reglementare.

„Vă mulțumim pentru dăruirea și responsabilitatea de care dați dovadă zi de zi, pentru efortul depus la elaborarea și implementarea în practică a actelor normative de reglementare, în vederea realizării obiectivelor asumate și îndeplinirii sarcinilor conferite de lege.

Noi am demonstrat că suntem o autoritate de reglementare independentă, care acționează în interes public și își exercită atribuțiile în strictă conformitate cu legislația în vigoare. Având un asemenea potențial, ANRE va rămâne și în continuare o instituție de reglementare transparentă, care protejează în egală măsură atât interesele agenților economici, cât și drepturile legitime ale consumatorilor.

Vă dorim multă sănătate și succes în activitatea profesională!” – a menționat Veaceslav Untila, director general al ANRE.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...