[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news10 August 2022 06:01

Andrei Spînu anunță „o reformă mare”: Nu e eficient, încă e multă corupție 

Andrei Spînu, vicepremier, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, anunță „o reformă mare” în viitorul apropiat. Este vorba despre reorganizarea Administrației de Stat a Drumurilor (ASD) și celor 10 companii responsabile de întreținerea drumurilor, informează TRIBUNA.

„Urmează o reformă mare în domeniul de întreținere a drumurilor. Noi avem ASD și 10 companii. Nu e eficient, încă sunt cu multă corupție. Banii sunt disperați la toate companiile și e greu să fie dusă o evidență…

Ce vrem să facem? Aceste 10 companii să fie absorbite de ASD, să avem o singură companie care poate face achiziții la nivel centralizat – de tehnică, sare pe timp de iarnă etc. Noi nu mai putem repara drumurile cu tehnică din perioada sovietică. Investiții în acest domeniu s-au făcut puține și noi trebuie să le facem”, a declarat oficialul în cadrul emisiunii „Puncte de reflecție” de la Vocea Basarabiei TV.

Potrivit spuselor sale, în ultimul an situația s-a îmbunătățit considerabil în domeniul construcției și întreținerii drumurilor.

Totodată, a spus că nu exclude că încă mai sunt cazuri de corupție.

„Nu neg că ar putea să fie, că noi încă nu am reușit să scoatem toți oamenii care aveau pufușor pe botișor”, a remarcat Andrei Spînu, adresându-se cetățenilor să sesizeze conducerea Ministerului în caz că află de cazuri de acest fel.

!!!
 Abonează-te la canalul nostru de Telegram!

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...