[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important1 August 2022 09:15

(ACUM 1 AN) Schimbări în conducerea PLDM

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 1 august 2021.

Schimbări în conducerea PLDM

A avut loc ședința Consiliului Politic Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Consiliul a stabilit data de 5 decembrie 2021 pentru desfășurarea Congresului X Extraordinar, a luat act de cererea de retragere a lui Alexandru Bujorean din funcția de președinte interimar și a confirmat prin vot candidatura vicepreședintelui Iulian David în calitate de președinte interimar al PLDM.

Discuția lui Igor Grosu cu Ludovic Orban

Președintele Parlamentului, Igor Grosu a avut o discuție telefonică cu președintele Camerei Deputaților Parlamentului României, Ludovic Orban. Politicienii au convenit asupra dezvoltării relațiilor la nivel interparlamentar în mai multe domenii.

Demersul procurorilor – admis

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, ex-ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a fost plasat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr. 13. Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au admis integral demersul procurorilor.

sursa: Almanah Politic 2021

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...