[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comentarii29 Iulie 2022 06:00

Jurnalist: Igor Grosu știe că este președintele unui partid care are cuvântul solidaritate în titlu?

Jurnalistul Victor Nichituș se întreabă dacă „Igor Grosu știe că este președintele unui partid care are cuvântul solidaritate în titlu?” în contextul declarațiilor făcute ieri de Igor Grosu, Președinte al Parlamentului, președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), cu referire la șeful adjunct al Biroului Politici de Reintegrare care a declarat că soluționarea conflictului transnistrean ar însemna federalizare pentru Republica Moldova, informează TRIBUNA.

„Apropo, LEGEA Nr. 173 din 22-07-2005 cu privire la prevederile de bază ale statutului juridic special al localităţilor din stînga Nistrului (Transnistria) publicată la data de 29.07.2005 în Monitorul Oficial Nr. 101-103 este în vigoare. Îndemn pe toți, inclusiv pe președintele Parlamentului, Igor Grosu, să o citească, domnia sa poate cere o interpretare de la serviciul juridic.

Declarația folosită de președintele de guvernământ, președinte al legislativului moldovean, Igor Grosu, la adresa unui angajat al Guvernului Republicii Moldova, „mancurt” și aluzia că, această persoană ar trebui să fie trimisă la Moscova este una care incită la ură și este contrară legislației statului moldovean în domeniul nediscriminării”, a constatat liderul de opinie.

Jurnalistul a spus că, dacă politicienii nu sunt atenți la exprimări, mâine vom auzi și îndemnul ăla despre gări și valize.

„Igor Grosu știe că este președintele unui partid care are cuvântul solidaritate în titlu?”, a conchis el.

Precizăm că, ieri, Igor Grosu a declarat: „Este un model de mancurt, un model de coloana a 5-a, care a mai rămas, din păcate, în structuri. A rămas o reminiscență, care miroase foarte urât cu declarații antistatale. Eu așteptam mai demult ca el să nu mai fie acolo. La Kremlin să îl trimitem…”.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...