[ X ]
[ X ]
[ X ]
Breaking news26 Iulie 2022 11:57

Declarații-bombă ale unui lider de partid: S-ar putea să nu mai existăm ca formațiune politică...

Sergiu Mocanu, președintele Partidului „Mișcarea Populară Antimafie” (MPA), admite că ar putea pleca din politică, dar și că partidul pe care-l conduce s-ar putea să nu mai existe, informează TRIBUNA.

„Eu am spus într-un studio de televiziune… Eu nu am spus că vreau să plec din politică, eu am constatat atunci faptul că, nu e exclus că noi după război să nu mai existăm ca formațiune politică… Dar eu nu o să plec din politică așa pur și simplu, eu o să spun public motivul, poate o să am bani să fac și un congres”, a declarat el în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

În context politicianul a mai spus că MPA ar putea „dispărea” dacă vor ajunge în condițiile care nu le vor da nicio șansă ca formațiune politică. „Nu ca să ajungem la guvernare, ci ca să putem măcar influența unele lucruri în țara asta… Pentru că oameni departe de politică sunt mult mai influenți decât un partid sau politicieni cum suntem noi…”, a adăugat Sergiu Mocanu.

Totodată, el s-a întrebat ce șanse are în politică „dacă fiecare guvernare vine cu procuratura ei, cu presa ei: Ei nu vin la guvernare ca departament de sacrificiu, ci vin cu toate ale lor și o termină la fel.”

„Eu asemenea politică nu vreau să fac”, a conchis președintele MPA.

!!!
 
Suntem și pe Telegram – https://t.me/poliexpertmd!
 
Poliexpert este canalul de Telegram care reprezintă portalurile de știri www.tribuna.md, www.oficial.md, www.curentul.md și www.provincial.md!

Sondaj

  • Care eveniment credeți că va marca anul 2023?

    View Results

    Loading ... Loading ...