[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important24 Iunie 2022 10:59

PDM: Este foarte important să ne consolidăm cu toții eforturile în atingerea dezideratului nostru european

Partidul Democrat din Moldova (PDM), în contextul deciziei Consiliului European de a acorda Republicii Moldova statutul de țară-candidată la Uniunea Europeană (UE), a declarat că „este un pas important în apropierea noastră de comunitatea europeană”, informează TRIBUNA.

„Suntem conștienți că urmează o etapă complexă marcată de multă muncă și consecvență. Dar cel mai important deziderat al acestei etape în istoria noastră este consolidarea societății moldovenești în vederea accelerării procesului de aderare la UE.

Efortul guvernării, dar și al partidelor extraparlamentare, al autorităților locale și al societății civile, efortul tuturor cetățenilor Republicii Moldova care împărtășesc viziunea proeuropeană a dezvoltării țării noastre trebuie conjugat în mod exemplar, astfel încât șansa unică oferită Republicii Moldova sa nu fie zădărnicită! Este foarte important în această perioadă să lăsăm deoparte diferențele și lucrurile care ne dezbină și să ne consolidăm cu toții eforturile în atingerea dezideratului nostru european” – se spune într-un mesaj al formațiunii.

Partidul Democrat din Moldova a reiterat că a fost și rămâne un promotor fidel al a parcursului european al țării noastre, contribuind esențial la realizarea foii de parcurs a Acordului de Asociere RM-UE.

„Suntem disponibili să punem în continuare umărul pentru asigurarea obiectivului nostru strategic – aderarea la comunitatea statelor europene.

Republica Moldova a obținut astăzi o șansă unică, o șansă spre modernizare și prosperare. De noi depinde cum vom folosi această oportunitate. Suntem siguri că împreună vom reuși să construim o Moldovă Europeană!”, a subliniat PDM.

Sondaj

  • Ce credeți că trebuie să facă guvernarea cu referire la tariful la gaz?

    View Results

    Loading ... Loading ...