[ X ]
[ X ]
[ X ]
[ X ]
Important20 Iunie 2022 06:30

Vizită oficială rară în Republica Moldova - „prima în acest secol”! Despre cine este vorba? 

Republica Moldova a găzduit numeroase vizite ale oficialilor de peste hotare de la începutul acestui an și mai cu seamă după ce a început războiul în Ucraina, a fost generată criza refugiaților, iar ulterior a fost depusă și cererea de aderare la Uniunea Europeană. Astfel că deplasările date aveau și au două motive – oferirea de suport pentru gestionarea crizei refugiaților și exprimarea susținerii pentru parcursul european. Unele vizite au fost de nivel foarte înalt și chiar…rare, istorice, așa că TRIBUNA a analizat perioada februarie-iunie curent și a elaborat un TOP-5 vizite istorice în Republica Moldova din februarie până în prezent.

Astfel, potrivit materialului, zilele trecute în Republica Moldova a avut loc o vizită de-a dreptul…rară.

„Kenji Okamura, directorul general adjunct al Fondului Monetar Internațional (FMI), a vizitat Republica Moldova în perioada 12-15 iunie curent. Potrivit instituției, aceasta este prima vizită a conducerii Fondului Monetar Internațional în Republica Moldova în acest secol.

Kenji Okamura s-a întâlnit cu: Președintele Maia Sandu, Prim-ministrul Natalia Gavrilița, viceprim-ministrul – Andrei Spînu, ministrul Finanțelor – Dumitru Budianschi, guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei – Octavian Armașu, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, și alții” – se spune în analiză.

Pentru a vedea care sunt celelalte 4 vizite istorice faceți click AICI.

!!!
 
Suntem și pe Telegram – https://t.me/poliexpertmd!
 
Poliexpert este canalul de Telegram care reprezintă portalurile de știri www.tribuna.md, www.oficial.md, www.curentul.md și www.provincial.md!

Sondaj

  • Credeți că sunt necesare remanieri în Guvern?

    View Results

    Loading ... Loading ...